Sukaldaritza goxoa : etxeko postreak eta gozogintza berritua - Alfaro, Angelita (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Sukaldaritza goxoa liburuak postre-errezeta aukera zabala eta ugaria biltzen du, etxeko postre ezagunetatik hasi eta egungo gozogintza berrituarekin jarraituz. Errezeta sorta honetan euskal sukaldaritzan prezituak diren betiko Arroz esnea, Peiak, Intxaur-saltsa, Sagar erreak edota Euskal pastela ageri dira. Eta hauekin batera, proposamen bereziak eta berritzaileak: Txokolatezko brownie urtua, Arto beltzezko krepeak, sagar konpotaz beteak edota Panna cotta, menda eta txokolatearekin... Gozoa maite dutenentzat tentazio goxoa.
Keywords: Sukaldaritza -- Errezetak; Monografiak