Haizearen izena - Kazabon, Antton; Zabaleta, Jon ([Amorebieta-Zornotza] : Ibaizabal, 2014)
Andoni eta Nagore, hainbat urtez ezkonduta egon eta gero, elkarrengandik banatzea erabaki dute. Nola egingo diote aurre? Nola biziko du Argiñek, hamalau urteko alabak, egoera berri hau?
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Dibortzioa; Familia harremanak; Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak