Haizearen izena / [testuak] Antton Kazabon ; [marrazkiak, Jon Zabaleta] - Kazabon, Antton (Ekin (Ibaizabal), 2014)
Andoni eta Nagore, hainbat urtez ezkonduta egon eta gero, elkarrengandik banatzea erabaki dute. Nola egingo diote aurre? Nola biziko du Argiñek, hamalau urteko alabak, egoera berri hau?