Izaki bizidunen nutrizioa - Alastruey, Ane; Meoki Izagirre, Ane; Aldaba, Jesus; Naturgaia SL (Donostia : Naturgaia, 2014)
Materialak 9 atal ditu guztira. Lehen atala Aurkezpena da; ondorengo 5 atalek Animalien Nutrizioa multzoa osatzen dute; eta azken 3 atelek Landareen Nutrizioa multzoa lantzen dute. Eguneroko behaketetan oinarritutako galderetatik abiatuta eta ikasleek eskura izango dituen bideo, marrazki eta animazio erakargarri eta motibatzaileak eta hainbat motatako jardueren bidez, nutrizioaren inguruko ezagupenetan murgilduko da.
2014/10/01
2014/12/18
2014/12/18
DBH, 2. eta 3. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2013ko deialdia)
2014/12/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak