Izaki bizidunen nutrizioa / koordinazioa, Naturgaia SL ; edukien arduraduna, Jesús Aldaba ; diseinua, Ane Meoki ; programazioa eta web orrialdea, Ane Alastruey. - Alastruey, Ane; Meoki Izagirre, Ane; Aldaba, Jesus (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2013ko deialdia), 2014)
Materialak 9 atal ditu guztira. Lehen atala Aurkezpena da; ondorengo 5 atalek Animalien Nutrizioa multzoa osatzen dute; eta azken 3 atelek Landareen Nutrizioa multzoa lantzen dute. Eguneroko behaketetan oinarritutako galderetatik abiatuta eta ikasleek eskura izango dituen bideo, marrazki eta animazio erakargarri eta motibatzaileak eta hainbat motatako jardueren bidez, nutrizioaren inguruko ezagupenetan murgilduko da.