Zergatik hondoratzen dira gorputzak? - Alastruey, Ane; Meoki Izagirre, Ane; Aldaba, Jesus; Naturgaia SL (Donostia : Naturgaia, 2014)
Aurkezten den ikasmateriala, "Zergatik hondoratzen dira gorputzak?" DBHko 1. 2. 3. eta 4. mailetako Naturaren Zientzien 1. eduki multzoko eduki komunetan lantzeko modukoa bada ere, uste dugu 2.e ta 3. mailetan txertatuko dela hobekien. Bestalde, 3. mailako Fisika eta Kimika alorreko 2. edukimultzoan, Materiaren egitura-unitatean, ere uztartzen dela deritzogu. Aurrerago azalduko direnzazpi atal nagusietan antolatua dago ikasmateriala.
2014/10/01
2014/12/18
2014/12/18
DBH, 2. eta 3. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2013ko deialdia)
2014/12/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak