Amesgaiztoen zaindaria / egilea, Alvaro Yarritu ; itzultzailea, Joxe Antonio Sarasola ; marrazkilaria, David Guirao - Yarritu, Alvaro (Paper txoriak (Ibaizabal), 2014)
Amesgaizto berdina egiten du Danielek beti: zakur handi-handi bat, bera jateko zorian. Ez daki lasai lo egiteko zer egin eta behin, ametsetako batean, neskatila batekin egingo du topo: amesgaiztoen printzesa da. Elkarrekin, ametsen herrialdean, Amesgaiztoen Erreinuaz jabetu nahi duten Antzinakoekin borrokatu beharko dute.