Ada Goth eta sagu mamua / Chris Riddell ; itzulpena, Aitor Arana - Riddell, Chris (Ada Goth (Ibaizabal), 2014)
Ada Goth neskatoa aitarekin bizi da Ilunpe Jauregi zaharrean. Zerbitzariek eta mamu batzuek bakarrik egiten diete lagun. Lord Goth da Adaren aita eta uste du umeak entzun bakarrik egin behar direla eta inola ere ez ikusi. Beraz, alaba bota astun eta zaratatsu batzuk jantzita ibiltzen da, aitak non dabilen nabari dezan. Etxe misteriotsuko korridoreetan atzera eta aurrera igarotzen ditu Adak egunak, eta halako batean, hil berria den sagu baten mamua aurkituko du. Lagun berriarekin batera, Ilunpe Jauregiko txoko ezkutuenak ezagutuko ditu.