Ada Goth eta Ilargi hilaren jaialdia - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Euba] : Ibaizabal, 2014)
Ada Gothen abenturen bigarren sorta da honako hau. Oraingoan, ilargi hilaren jaialdia ospatzeko prestatzen ari dira Ilunpe Jauregian. Munduko sukaldari onenak bildu dira eta, pixkanaka, Gothtarren egoitzako instalazioetara etortzen hasi dira. Bitartean, Maltravers, aurpegi txarreko barnealdeko basozainak jokabide misteriotsua du eta, bestalde, Adaren zerbitzari Marylebonek ezkontzeko proposamen bat jaso du. Adak Maryleboneren zoriona bermatu eta Maltravers agerian utzi nahi du, nahiz eta jauregian, denek, itxuraz, Adaren urtebetetzea ahaztu duten, baita aitak ere.
8 urtetik aurrera (gorria)
Goth Girl and the Fete Worse Than Death
Keywords: Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura