Katalin eta animalien liburu handia / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Lierni Ugartemendia Garikano (Saretik Hizkuntza Zerbitzuak)] - Slegers, Liesbet (: Ibaizabal, 2013)
Animaliak oso garrantzitsuak dira Katalinentzat. Denak gustatzen zaizkio asko: etxeko animaliak eta baserrikoak, jostalariak eta basatiak...hainbat daude eta hain desberdinak! Katalinekin bidaia egingo dugu animalien mundura.