Itsasoa edan dut - Bilbao, Leire; Morente, Enrique ([Euba] : Ibaizabal, 2014)
Maddik ez zekien zer aurkituko zuen itsas hondoan, beldur apur bat ere ematen zion... baina jakin al daiteke nolakoa den zerbait probatu gabe?
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Abenturak itsasoan -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura