Itsasoa edan dut / [testua] Leire Bilbao ; [marrazkiak] Enrique Morente - Bilbao, Leire (Txirrista (Ibaizabal), 2014)
Maddik ez zekien zer aurkituko zuen itsas hondoan, beldur apur bat ere ematen zion... baina jakin al daiteke nolakoa den zerbait probatu gabe?