Iker ikerlaria - Olaso Bengoa, Xabier; Jalón, Estibalitz ([Euba] : Ibaizabal, 2014)
Galdetu dizute inoiz zer izan nahi duzun handitan? Ikerri galdetu zioten behin eta liburu honetan gorde zuen erantzuna.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lanbideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak