Iker ikerlaria / [testua] Xabier Olaso ; [marrazkiak] Estibalitz Jalón - Olaso Bengoa, Xabier (Txirrista (Ibaizabal), 2014)
Galdetu dizute inoiz zer izan nahi duzun handitan? Ikerri galdetu zioten behin eta liburu honetan gorde zuen erantzuna.