Zorionak, Kroko! - Lodge, Jo; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2014)
Krokoren urtebetetzea da! Lagunak iritsi dira opariz beteta; jolasak eta dantza denon gozamenerako. Tarta jatea besterik ez da falta.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko titulua: Happy Birthday, Mr Croc
Keywords: Krokodiloak; Urtebetetzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak