Zorionak, Kroko! / Jo Lodge ; [itzulpena, Saretik] - Lodge, Jo (: Ibaizabal, 2014)
Krokoren urtebetetzea da! Lagunak iritsi dira opariz beteta; jolasak eta dantza denon gozamenerako. Tarta jatea besterik ez da falta.