Hildako bizidunen itsas bidaia / Peter Walker ; irudiak, Bié ; [itzulpena, Ane Garmendia Alberdi] - Walker, Peter (Zonbi gunea (Ibaizabal), 2014)
Gure bizitzako bidea argitu beharreko enigmaz gainezka dago, tranpa eta arriskuz josita, alegiazko munstroz beteta, baina baita benetako munstroz beteta ere. Zorionez, gure artean izaki horien aurka borrokatzen duen jende aditua dago, gizateria desagertzea eragozteko gai dena. Aditu horiek gabe, gureak egin du. Horren adibidea da ZA Koadrila. Mundua errealitate horretatik at bizi da, baina zu jada jakinaren gainean zaude.