Burgi, maite zaitugu! / [testuarena eta marrazkiena, David Melling ; itzulpena, Miren Agur Meabe] - Melling, David J. (Burgi (Ibaizabal), 2014)
Burgik basoko animalia guztiak ezagutzen ditu. Hala ere, gustatuko litzaioke lagun min bat izatea... Burgik norbaitekin jolas egin nahi du, baina lagunik onena galdu duen arkumetxoa besterik ez du aurkitu. Burgik ezagutzen ditu basoko animalia guztiak eta, beraz, laguna aurkitzen lagunduko dio, baina aurkitzean, bi arkumetxoak elkarrekin joan eta Burgi berriro bakarrik geldituko da. Zorionez, berak uste baino lagun gehiago ditu.