Zorionak, Burgi - Melling, David J.; Meabe, Miren Agur ([Euba] : Ibaizabal, 2014)
Gustatzen zaizkizu urtebetetzeak? Burgiri bai. Baina badirudi lehengusu bikiek festa hondatuko diotela
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Happy Birthday, Hugless Douglas!
Keywords: Hartzak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak