Zorionak, Burgi / [testuarena eta marrazkiena, David Melling ; itzulpena, Miren Agur Meabe] - Melling, David J. (Burgi (Ibaizabal), 2014)
Gustatzen zaizkizu urtebetetzeak? Burgiri bai. Baina badirudi lehengusu bikiek festa hondatuko diotela