Zorionak, sator jauna! - Calleja, Seve; Aguirrezabal, Carmen ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2014)
Sator Jaunaren urtebetetzea da, eta haren iloba sator zulora bidean doa zoriontzeko asmoz. Bidean, basoan, ezaugarri ezberdinetatko animalia ugari elkartu zaio. Horrek ez die eragotzi elkarrekin joatea, eta azkenean, jai zoragarri ospatzea.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak