Faraoiaren gordelekua / Peter Walker ; irudiak, Bié ; [itzulpena, Ane Garmendia Alberdi] - Walker, Peter (Zonbi gunea (Ibaizabal), 2014)
ZA koadrilak zonbiak arrastoan sartuta edukitzeko zereginean jarraitzen du. Faraoiaren gordelekuan, lurpean gordeta bizi den munstro baten aurka ere egin beharko dute borroka. Munstro errukigabe baten aurka arituko dira. Gainera, zonbiak Heriovilletik berehala atera beharko dituzte, toki ezezagun batera joateko.