Zer ordu da? - Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Erabili arkatz magikoa erlojuetan marrrazteko, eta lagundu musntroei orduak nola esaten diren ikasten. Liburuxka dibertigarri hau oso aproposa da haurrari orduak ikasten laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Wipe-Clean Telling the time
Keywords: Erlojuak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura