Zer ordu da? / [itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak] (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2014)
Erabili arkatz magikoa erlojuetan marrrazteko, eta lagundu musntroei orduak nola esaten diren ikasten. Liburuxka dibertigarri hau oso aproposa da haurrari orduak ikasten laguntzeko.