Hau ezustekoa, haurtxo bat! - Lambilly, Élisabeth de; Saillard, Rémi (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Zatoz Koldo eta Koldobikerekin gizateriaren abentura handia ezagutzera: haur baten jaiotza! Hasi espermatozoide batek eta obulu batek topo egiten dutenetik, eta haurtxoak lehenengo pausoak ematen dituen arte.
6 urtetik 10 urtera (urdina, gorria)
Keywords: Haurdunaldia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexu-heziketa; Erreferentzia-materialak