Hau ezustekoa, haurtxo bat! / Élisabeth de Lambilly, Rémi Saillard ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Lambilly, Élisabeth de (Jakintsu txikien entziklopedia (Ttarttalo), 2014)
Zatoz Koldo eta Koldobikerekin gizateriaren abentura handia ezagutzera: haur baten jaiotza! Hasi espermatozoide batek eta obulu batek topo egiten dutenetik, eta haurtxoak lehenengo pausoak ematen dituen arte.