Pupu eta Lore : triste - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2014)
Hil egin da amona Josefina, eta triste daude Pupu eta Lore. Laster ohartuko dira Pupu batetik sortu daitezkeela bi lore
0-4 urte (urdina)
Keywords: Tristura; Pailazoak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak