Pupu eta Lore : triste / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; testua, Uxue Alberdi Estibaritz ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Sentituz, 2014)
Hil egin da amona Josefina, eta triste daude Pupu eta Lore. Laster ohartuko dira Pupu batetik sortu daitezkeela bi lore