Verba polita - Aramendi, Javier (Donostia : Erein, 2014)
Liburu hasieran esaten da,Victor Hugo frantziar idazlearen ahotik, Pasaian "lan, dantza eta kanta" egiten dela. Eta horrela gertatzen da poesiokin ere: badira lanera, serio, doazen poesiak; badira, halaber, jokoan, dantzan, dabiltzanak, eta baita kantari datozenak ere, alai eta umoretsu. Halakoak dira, halakoak gara.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura