Hitzak argi - Makuso, Juan Ramon (Iruñea : Pamiela, 2014)
Elurraren zuriak dena iluntzen dubitartean maindireak beltz geratu dirapintzetan baina idazten dudan poesiaren euriak ez duisiltasunaren geroa aurkitzen.Ahaztuta neukan: elurra bizidun guztiengainean erortzen dela etahilobiko lehenengo lurra dela
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura