Hitzak argi / Juan Ramón Makuso - Makuso, Juan Ramon (Poesia (Pamiela), 2014)
Elurraren zuriak dena iluntzen dubitartean maindireak beltz geratu dirapintzetan baina idazten dudan poesiaren euriak ez duisiltasunaren geroa aurkitzen.Ahaztuta neukan: elurra bizidun guztiengainean erortzen dela etahilobiko lehenengo lurra dela