Animaliak eta ni / Mario Ramos - Ramos, Mario (: Ttarttalo, 2013)
Liburu honetan haurrak bere burua lau animalia ezberdinekin alderatzen du: txakurra, elefantea, ardia eta tximinoa. Orrialdeak pasa ahala animalia hauen eta bere artean dauden ezberdintasunak ikusiko ditu baina bukaeran, bakoitzarekin daukan antzekotasuna deskubrituko du, bere sorpresa eta irribarrea piztuz. Mario Ramos ilustratzaile bikainaren kartoizko liburu dibertigarria.