EHULKU Zerbitzua : [sareko kontsulta zerbitzua] - Euskal Herriko Unibertsitatea. Euskara Zerbitzua (: EHU)
UPV/EHUn euskararen erabilera zuzena eta egokia bultzatzeko zerbitzua duzu, Euskara Zerbitzuak UPV/EHUko irakasleei eta langileei eskainia. EHULKU ez da euskaltegi bat, ez halaber ikerketa filologikoak eztabaidatzeko gune bat; aitzitik, unibertsitateak euskaraz eskaintzen dituen jakintza eta zerbitzuetako hizkuntza-arazoei irtenbide egoki bat bilatzen saiatzeko zerbitzu bat duzu.
Keywords: Kontsulta zerbitzuak sarean (euskara); Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak