zientzia.net : [sareko kontsulta zerbitzua] - Elhuyar Fundazioa (: Elhuyar)
Zerbitzu hau zientziaren eta teknologiaren arloko hizkuntza-kontsultak egiteko da.
Keywords: Kontsulta zerbitzuak sarean (euskara); Euskara teknikoa; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak