Azpidazki : [sareko kontsulta zerbitzua] (: EHU)
Euskara zerbitzu-hizkuntza izanik, administrazio eta zerbitzuetako pertsonalak erabiltzeko gomendio, arau eta baliabideak biltzen ditu webgune honek, modu arin eta erabilgarrian jasota. Administrazio eta zerbitzuetako langileez gain, ohiko zalantzak argitu nahi dituen orok aurki dezake hemen behar duen laguntza, Argitokia izeneko atalean hain zuzen ere. Gainera, astero intereseko albiste bat argitaratuko dugu, eta zure postontzian jasotzeko aukera izango duzu.
Keywords: Kontsulta zerbitzuak sarean (euskara); Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak