3 urte : Nubaris Dimentsioa. Ikasgelarako horma irudiak ([Amorebieta-Etxano] ; Ibaizabal, 2013)
1. Motibaziorako horma irudiak: - Etxea-familia, - Gorputza-elikadura, - Kalea-dendak, - Animaliak-landareak, - Garraiobideak-lanbideak, - Paisaiak-ura.2. Urtaroen horma irudiak: - Udazkena, - Negua, - Udaberria, - Uda.3. Jaien horma irudiak: - Eguberriak, - Inauteriak.4. Bizikidetzarako horma irudia
2013.03.20
HH. 3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak