4 urte : Nubaris Dimentsioa. (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2013)
1. Motibaziorako horma irudiak: - Etxea-familia, - Gorputza-elikadura, - Kalea-dendak, - Animaliak-landareak, - Garraiobideak-teknologia, - Ura-Lurreko paisaiak.2. Urtaroen horma irudiak: - Udazkena, - Negua, - Udaberria, - Uda.3. Jaien horma irudiak: - Eguberriak, - Inauteriak.4. Munduko mapa