Azalpen testua. Elkar ezagutzen [DBH-2] : hizkuntza komunikazio gaitasuna lantzen - Imaz Gaztelurrutia, Ainhoa (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2013)
Liburuxka hau azalpen testua lantzeko sekuentzia didaktiko bat da, eta DBHko 2. mailako ikasle eta irakasleentzat prestatu da. Sekuentziako ataza nagusia ahozko ekoizpena da (azalpena); baina, ahozkoaren ulermena eta elkarreragina ez ezik, idatziaren ulermena eta idazmena lantzeko ere hainbat jarduera eskaintzen ditu materialak.
2013/09/27
2. maila (DBH)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak