Hezkuntzako Hiztegia / Diccionario de Enseñanza - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua
Aurkezten dugun Hezkuntza Hiztegi honek baditu, gutxienez, bi helburu: batetik, gaztelaniaz hezkuntzaren esparruan azken urteotan baliatzen diren hitzak euskaraz nola esan daitezkeen proposatzea; eta, bestetik, euskaraz erabiltzen ditugun hitz horiek erreferente izatea, kontzeptu jakin batzuez mintzatzean zertaz ari garen jakite aldera.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Hezkuntza -- Hiztegiak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak