UZEIren Sinonimoen Hiztegia - UZEI (Donostia)
UZEIren Sinonimoen Hiztegia lexikoa aberasteko laguntza da: osatzeko eta testuinguru bakoitzak eskatzen duen hitz egokia hautatzen laguntzeko.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak -- Sinonimoak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak