Morris Student Plus Hiztegia - Morris, Mikel; Eleka; Euskadi. Kultura Saila (Gasteiz Eusko Jaurlaritza)
Interneten jarri dugun hiztegia Morris Student Plus Hiztegia duzu, orain arteko ingeles-euskara euskara-ingeles hiztegirik osatuena eta modernoena. Berritua izan da, eta Euskaltzaindiaren gomendioen arabera moldatua. Hona hemen edukia: 67,000 sarrera 120,000 adiera
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak -- Ingelesa; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak