Morris Student Plus Hiztegia : [egilea, Mikel Morris; on-line hiztegiaren egitura, Eleka] - Morris, Mikel
Interneten jarri dugun hiztegia Morris Student Plus Hiztegia duzu, orain arteko ingeles-euskara euskara-ingeles hiztegirik osatuena eta modernoena. Berritua izan da, eta Euskaltzaindiaren gomendioen arabera moldatua. Hona hemen edukia: 67,000 sarrera 120,000 adiera