Nola erran : frantses-euskara hiztegi elektronikoa - Euskararen Erakunde Publikoa
Frantses-euskara hiztegi elektronikoa. Euskara batua, Ipar Euskal Herriko hizkuntza ingurumenari egokitua. Sarrera bakoitzean oharrak egiteko bidea aurkituko du irakurleak.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak -- Frantsesa; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak