Nola erran : [Euskararen Erakunde Publikoa] : frantses-euskara hiztegi elektronikoa
Frantses-euskara hiztegi elektronikoa. Euskara batua, Ipar Euskal Herriko hizkuntza ingurumenari egokitua. Sarrera bakoitzean oharrak egiteko bidea aurkituko du irakurleak.