Labayru Hiztegia online : [Labayru Ikastegia] (Labayru Ikastegia, 2013)
Hiztegi honen ezaugarriak: ? Euskera-gaztelania eredukoa da. ? Bizkaiera eta Batua (b )uztarturik datoz. ? Bizkaieraren lexikoa finkatzeko lehenengo saio orokorra dozu. ? Euskaltzaindiaren Hiztegi batua ren ildotik osoturik dago. ? Lexiko batuaren corp usa ugaltzeko ahaleginaz mamindua da. ? Hitzen sinonimo aukera ezin hobea dakartsu. ? Euskera biziaren ondarea eta tradizin o idatziaren ekarria bertan dozuz. ? 60.000 sarrera nagusi eta 90.000tik gorako adiera ditu.