Euskalterm : terminologia banku publikoa - UZEI (Donostia); Eusko Jaurlaritza
Hiztegi terminologikoa. UZEI,Terminologia eta Lexikografia Zentroko hiztegi guztietako fitxa terminologikoak biltzen ditu. Fitxak sailkatuta daude, gaiaren arabera. Euskaltzaindiaren arauen arabera eta batzorde teknikoetan eta Terminologia Batzordean hartutako erabakien arabera eguneratzen da. UZEIk egindako hiztegi berriak bertan integratzen dira. Gaiaren arabera, fitxen gaurkotasun-balioa aldakorra da. Adibidez, urte asko pasatu dira Politika, Filosofia edo Fisika hiztegiak egin zirenetik. Gai horiek ez dira sistematikoki landu geroztik. Beste erabileremu batzuk, ordea, berriki argitaratutako hiztegiekin gaurkotuz doaz.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Euskara -- Hiztegiak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak