Ortografia koadernoa 5 [Bizkaieraz] / egilea, Iñaki Zubeldia; [bizkaierea: Jabi Artaraz Bengoetxea] - Zubeldia, Iñaki (: Ibaizabal, 2013)
Parentesia, ehunekoak, bi marra, siglak, laburdurak, tt, dd, aurrekoa berrikusi