Ortografia koadernoa 3 [Bizkaieraz] - Zubeldia, Iñaki; Artaraz Bengoetxea, Jabi (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2013)
Puntua, komea, puntu biak, letra larria, hiru puntuak, "h" erakusleetan, zenbakietan eta bokal bardinen artean, marratxoa berba alkartuetan, il, ll, in, ñ, s, z, x ts, tz, tx,-a itsatsia.
2013/09/20
LMH 2. mailatik aurrera
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak