Ortografia koadernoa 3 [Bizkaieraz] / egilea, Iñaki Zubeldia; [bizkaierea: Jabi Artaraz Bengoetxea] - Zubeldia, Iñaki (: Ibaizabal, 2013)
Puntua, komea, puntu biak, letra larria, hiru puntuak, "h" erakusleetan, zenbakietan eta bokal bardinen artean, marratxoa berba alkartuetan, il, ll, in, ñ, s, z, x ts, tz, tx,-a itsatsia.