Ortografia koadernoa 2 [Bizkaieraz] / egilea, Iñaki Zubeldia; [bizkaierea: Jabi Artaraz Bengoetxea] - Zubeldia, Iñaki (: Ibaizabal, 2013)
Alfabeto ordena, puntua, maiuskulak eta minuskulak, koma, puntu biak, alkarrizketa marrea,marratxoa, "h" bokal desbardinen artean eta zenbakietan, s, z, x, ts, tz, tx, zt, st, "r" leuna, "rr" gogorra.